Türkiye-Azerbaycan İş Forumu - 8 Mayıs 2024/HATIRLATMA

• 08.05.2024
İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye- Azerbaycan İş Forumu'nun düzenleneceği bildirilmişti.
Anılan İş Forumu 14:30-15:30 saatleri arasında organize edilecek olup, forumun devamında ikili iş görüşmeleri yapılacaktır. Azerbaycan firma listesi ektedir.
Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-azerbaycan-is-forumu bağlantıda yer alan kayıt formunu 7 Mayıs 2024 saat 12:00'ye kadar doldurmaları gerekmektedir.

Detaylar ekte sunulmuştur.
  • Türkiye-Azerbaycan İş Forumu - 8 Mayıs 2024/HATIRLATMA