Zonguldak Ticaret ve Sanayii Odası Heyetinden Borsamıza Ziyaret

• 28.03.2023
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımı ile planlanan ''Batı Karadeniz Projesi'' Teknik Gezisi kapsamında borsamızı ziyarette bulundular.

Ziyarette; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başoğlu ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya yer aldı.

Borsamızı ziyaret gelen heyeti Başkanımız Erdal Aslan, Başkan Yardımcımız Mustafa Berç Topal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Salih Kaytan ve Sinan Bilir karşıladı.

BAKAP hakkında bilgilendirme yapan Başkan Demir, ''Batı Karadeniz Projesi (BAKAP) Bölgemiz için hayati önem taşıyan TR81 ve TR82 İllerini (Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çankırı) kapsayan bir Bölgesel Kalkınma Projesidir. Bölgesel kalkınma projeleri sürdürülebilir bölgesel kalkınma amacıyla geliştirilmiş tarım, sanayi, ulaştırma, eğitim, sağlık, turizm, kırsal ve kentsel altyapı yatırımlarını da içine alan çok büyük kapsamlı projelerdir.'' açıklamasında bulundu ve konuyla ilgilli karşılıklı istişare edildi.
  • Zonguldak Ticaret ve Sanayii Odası Heyetinden Borsamıza Ziyaret