Vnukova Havalimanı “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kompleksi” Proje Önerisi

• 01.03.2023
İlgi yazıda, Moskova Ticaret Müşavirliği'nin bir yazısına atfen, Rusya Federasyonu'nun Domodedovo, Sheremetyevo ve Zhukovski Havalimanları ile birlikte Vnukova Havalimanı'nın Moskova'da hizmet vermekte olan dört uluslararası havalimanından biri olduğu vurgulanarak şehir merkezine en yakın (28 km.) konumda olan Vnukova Havalimanı'ndan, ülkemizin başta İstanbul olmak üzere Ankara, Antalya, Gazipaşa, Bodrum, Dalaman'daki havalimanlarına sürekli ve/veya sezonsal uçuşlar gerçekleştirilmekte olduğu belirtilmektedir.

Detaylar ekte sunulmuştur.
  • Vnukova Havalimanı “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kompleksi” Proje Önerisi