Gün Birlik Olma Günü

• 07.02.2023
Gün Birlik Olma Günü

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, 6 Şubat 2023 saat 04.17’de 7,7 büyüklüğünde; Elbistan ilçesinde ise saat 13.24'de 7,6 büyüklüğünde birer deprem meydana gelmiştir. Depremler, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana başta olmak üzere çevre illerde şiddetli olarak hissedilmiştir.

Depremler sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların ortadan kaldırılması için çalışmalar sürdürülmektedir. Bu kapsamda, afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için müdahale ve erken iyileştirme çalışmaları yürütülmektedir. Gayretler, AFAD koordinasyonunda üyelerimiz ve yardımsever vatandaşlarımızla olan işbirliğimiz sürüyor.

Meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun.

Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ilk etapta acil ihtiyaçlarının karşılanması için Ticaret Borsamız ile Ticaret ve Sanayi Odamız birlikteliğinde üyelerimiz ve vatandaşlarımız tarafından temin edilen yardım malzemelerinden oluşan 7 adet yardım tırı Kahramanmaraş için yola çıkmıştır.

Yaraları birlikte sarmak için çalışmaya devam ediyoruz.
  • Gün Birlik Olma Günü