Cezayir'e İhraç Edilmek Üzere Bekleyen Ürünler Hk.

• 30.12.2022
Cezayir'e ithalatta Cezayir ithalatçı firmaları tarafından ithal edilmek istenen ürünlerin anılan ülke piyasasında bulunup bulunmadığına ilişkin araştırma yapılması zorunluluğunun ilgili ülke tarafından yürürlüğe konulmasından önce, ülkemizden Cezayir'e ihracatı gerçekleştirilmek üzere hazırlanan ve ihracatçılarımızın depolarında bekletilen mal ve ürünler hakkında yaşanan sorunlara dair, bir Odamızdan Birliğimize ulaşan bilgiler çerçevesinde, Ticaret Bakanlığı nezdinde girişimde bulunulmuş olup, konuya ilişkin Bakanlıktan ilgide kayıtlı cevabi yazı alınmıştır.

Konuya ilişkin detaylar ekte sunulmuştur.
  • Cezayir'e İhraç Edilmek Üzere Bekleyen Ürünler Hk.