TGK- Makarna ve İrmik Tebliği Taslakları

• 19.04.2022
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen yazıda;
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan yazı ile; Türk Gıda Kodeksi Makarna Tebliği ve Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliği'nin hazırlandığı bildirilerek, söz konusu tebliğler hakkında görüş talebinde bulunulmaktadır.

Türk Gıda Kodeksi Makarna Tebliği ve Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliğleri hakkında görüşleriniz varsa 21.05.2022 tarihine kadar Borsamıza (ahmet.handiri@cankiritb.org.tr) iletilmesi durumunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilecektir.

Türk Gıda Kodeksi Makarna Tebliği ve Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliği taslak metinleri ve görüş bildirme formu ektedir.

Bilgilerinize sunulur.

• TGK- Makarna ve İrmik Tebliği Taslakları