• 11.10.2021

TOBB tarafından gönderilen yazı ile ile TOBB organizasyonu ile 12 Ekim 2021 Salı günü saat 14.30'da internet üzerinden, "Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Webinarı" düzenleneceği bildirilmektedir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında teknoloji tedarikçilerine yönelik olarak ilan edilen ve dijital dönüşüm alanında 188 ürün ve 54 yenilikçi teknoloji yatırımını destekleyen Dijital Dönüşüm Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminer ile ilgili iletişim: kobi@tobb.org.tr,  Tlf: 0312 218 24 54

• Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri