Türkiye-Macaristan 5. Dönem YDSK Toplantısı

• 08.10.2021

Türkiye-Macaristan 5. Dönem Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) Toplantısının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Sayın Viktor Orban eş başkanlıklarında 11 Kasım 2021 tarihinde ülkemizde gerçekleştirilmesi planlandığı, toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, ülkemiz ile Macaristan arasındaki ilişkilere dair Birliğimizin görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notuna ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin üyemiz görüşlerinin en geç 18 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Borsamıza (Ahmet HANDIRI, ahmet.handiri@cankiritb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

• Türkiye-Macaristan 5. Dönem YDSK Toplantısı