Rusya Federasyonu Tula Bölgesi Temsilcilerinin Ziyareti

• 07.10.2021

TOBB tarafından gönderilen yazı ile Rusya Federasyonu Tula Bölgesi Ekonomik Kalkınma Bakanı Pavel Tatarenko ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Vyacheslav Romanov'un, 21 Ekim 2021 Perşembe günü Ankara'ya bir ziyaret düzenleyeceği bildirilmektedir.

Bu çerçevede TOBB tarafından 21 Ekim 2021 Perşembe günü, 11.00-12.00 saatleri arasında, TOBB Sosyal Tesisler Toplantı Salonu'nda, Tula Bölgesi Tanıtım Etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlikte Türkçe-Rusça tercüme hizmeti bulunacak olup, etkinliğe katılmayı arzu edenlerin ekteki katılım formunu TOBB’a eposta (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) ile iletmeleri gerekmektedir. Etkinliğe katılmak için 2 aşı olunduğunu belirten belge veya 72 saatlik PCR testi talep edilecektir.

• Rusya Federasyonu Tula Bölgesi Temsilcilerinin Ziyareti