Çankırı Ticaret Borsası-Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Toplantısı

• 11.10.2021
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin himayesinde aynı şehirde bulunan oda ve borsaların müşterek toplantısı Borsamız toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya; Çankırı Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Erdal ASLAN, yönetim kurulu başkan yardımcısı M.Berç TOPAL, yönetim kurulu üyeleri Serkan KEÇE, Salih KAYTAN; Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, yönetim kurulu başkan yardımcıları; Fahrettin AKYOL, Ejder ERDEM yönetim kurulu üyeleri Yücel CESUR ve Recep ŞEKER katıldı. Toplantıda il ve ülke bazında güncel ekonomik ve ticari konular ele alındı.
  • Çankırı Ticaret Borsası-Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Toplantısı