Bayramlar huzuru, kardeşliği, birliği-beraberliği, dayanışmayı ön plâna çıkaran, Kırgınlıkları ve dargınlıkları unutturan anlamlı günlerdir.

İnsanlar arasında Kurulacak Sevgi ve Kardeşlik Bağlarına Ülkemizin de, Dünyamızın da ihtiyacı vardır.Engin tarihiyle, Gelenekleriyle, Görenekleriyle Huzuru ve Birlikteliği Her şeyin Üstünde tutan, sıcak Duygularla Dini ve Milli Bayramlarda kucaklaşmasını bilen bu Güzel ülkenin bir ferdi olarak;

Toplumsal uzlaşma ve barışın sağlanmasında en büyük etken olan, sosyal yardımlaşma anlayışı ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, gönüllerimizdeki hoşgörü ve sevgi tomurcuğunun giderek büyümesini  sağlayan mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle saygılarımı sunarım.

Sadullah ERDEM

Okunma Sayısı: 2061