Çankırı Ticaret Borsası bu Ramazanda 760 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi yardımı yaptı.

Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin önderliğinde ve desteklerinde gerçekleştirilen Ramazan Yardımları kapsamında, Çankırı Ticaret Borsası 2018 yılında 760 ihtiyaç sahibine erzak ulaştırıldı. Daha sonra Meclis Üyelerimiz ve Personelimiz tarafından yardıma ihtiyacı olan aileler belirlenerek paketlerin tamamı bu ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ASLAN; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na teşekkür ediyorum. Ülke genelinde gerçekleştirilen en büyük ramazan yardımı hareketinde, Çankırı Ticaret Borsasının da yer bulmasını sağladık. Böylece şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine Borsa olarak da bir faydamız dokunmuş oldu. Borsa Yöneticilerimiz ve Personelimiz tarafından titiz bir tutum ile belirlediğimiz ailelere bu yardımları ulaştırmaya çalıştık.İyi ramazanlar diliyorum. " dedi.