Çankırı Ticaret Borsası tarafından geleneksel hale getirilen eğitim yardımı bu yılda ekim ayının son günlerinde yapılmaya başlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda yapılan yardımlar çok sayıda ihtiyaç sahi binin yüzünün gülmesine vesile oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen ve Borsamız koordinesinde dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim okullarında öğrenim gören çocuklarına verilmek üzere borsa üylerimizin vasıtasıyla öğrencilerimize ulaştırlmıştır.

Başkanımız ERDEM :  Yetiştirdiğimiz evlatlarımızın Ailelerine ülkemize ve topluma faydalı birer fert olmaları en büyük dileğimizdir. Evlatlarımız bizlerin madenleridir, madenleri iyi işlemeliyiz. Bir sonraki nesillerimize temiz, iyi yetişmiş kültürlü nesiller bırakmalıyız. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar dilerim “ diyerek sözlerine son verdi.